Kontaktpersoner


Trestadsvillan
Skogens Entreprenad och Konsult AB

Kontor

Hagen 469

462 93 Vänersborg

Husfabrik

Stålbrovägen 6
468 33 Vargön
info@trestadsvillan.nu

 

Uldis Laudams
Produktionschef
Mobil 073-052 69 36
uldis@trestadsvillan.nu

 

Kristine Laudams
Administration
Mobil 0705 32 27 66
kristine@trestadsvillan.nu

 

Vårt samarbete startar med allt från drömmar nerklottrade på en servett fram till en färdig ritning.Vår kunskap och idérikedom, - gemensamt med era tankar och planer, startar resan mot ert nya hem.

 

Vi har valt att lägga fokus på trygghet genom hela processen som ett husbyggande innebär. Det är många val som skall göras under resans gång, vårt ansvar är att guida er så mycket de går i dessa beslut. Ni får expertrådgivning med de svåra valen såsom kök, bad, tapeter, färg samt kakel och klinkers m.m.

 

Att erbjuda en totalentreprenad ser vi som en självklarhet. Du som kund tecknar ett avtal med oss som både husleverantör och entreprenör. Vi utvecklar unika hem med varje ny kund. Som totalentreprenör samordnar vi hela processen, från ritningsbordet fram till färdigt hus. Vi arbetar fram en trygg tidsplan, där vi ser till att besiktningar utförts i god tid före er inflyttningsdag.

 

Våra leverantörer är noga utvalda med fokus att kunna trygga kundens val i närområdet. Just närheten till våra kunder anser vi vara vårt viktigaste triumfkort.

 

I vår monteringsfabrik belägen i Vargön, prefabriceras ytterväggstommar, mellanbjälklag samt hjärtväggar. Härifrån hanteras även all försäljning och administration.

 

Våra hus levereras med en modern 3- skikts vägg som med god marginal uppfyller de nya byggnormerna . Ert nya hem blir väderskyddat inom ca två dagar vid husresningen – detta ger en riskminimering för fukt i konstruktionen, samt kortare byggprocess, - vilket minskar era kostnader gällande byggnadskreditiv.

 

Tillsammans skapar vi förutsättningarna för ert framtida hem.

 

Vi skall vara prisbäst i vår genre utan att göra avkall på kvalitén

 

Med ett hus från TrestadsVillan skall du som kund känna att du fått lite mer för varje investerad krona.

 

Jämför oss gärna – så kan vi ses över en kopp kaffe.